Diensten

Wij weten wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden: vakmanschap, betrokkenheid en service. En dat is precies wat u van ons kunt verwachten. Ons team van flexibele specialisten staat graag voor u klaar.

Complete dienstverlening

Wat we doen     
We bouwen software voor ondersteuning van professionele opdrachtgevers bij de overdracht van registergoed. Ons geautomatiseerd platform speelt daarin een belangrijke rol: het stroomlijnt de overdrachtsprocessen. 

Onderhandse overdracht, inschrijving of veiling     
Ons platform ondersteunt alle overdrachtsvormen. Natuurlijk de onderhandse verkoop en eventuele terugkoop bij garantieregelingen. Maar ook verhuur in de vrije sector en in het middensegment. Veel ervaring hebben we met de (digitale) openbare verkoop, zoals de verkoop bij inschrijving. En met de veiling, die we kennen in drie vormen: hybride (zaal en internet), internet-only-live of internet-only-timed. 

Hoe we werken     
Bij de start van onze dienstverlening modelleren we uw processen, waardoor elke individuele overdracht vanaf de eerste stap vergaand geautomatiseerd kan worden begeleid. Hierin nemen we ook uw ketenpartners mee, zoals de onderhoudsdienst, bouwkundig inspecteur, taxateur en notaris. Uw aanbod wordt naar wens gepresenteerd, op uw eigen website of op de daartoe gespecialiseerde websites. Geïnteresseerden worden steeds netjes geholpen.

Iedereen profiteert    
Niet alleen u heeft profijt van onze aanpak, ook uw ketenpartners door beter inzicht en overzicht. Iedereen bespaart tijd. En u houdt regie.


Notapp Platform

Het Notapp platform is gemaakt om de professionele overdracht van registergoed (koop en huur) vanaf de allereerste stap beter te laten verlopen. Het ondersteunt de processen rondom de overdracht van registergoed, waarbij de werkzaamheden van de ketenpartners worden meegenomen. Hierdoor houdt u inzicht en overzicht. 

Veilig en betrouwbaar
Alle partijen kunnen beveiligd inloggen en werken aan een actief dossier. Binnen dit dossier krijgen betrokkenen op het juiste moment automatisch taken toegewezen en hebben zij documenten en informatie over het proces direct bij de hand. Doordat het mogelijk is om notities aan het dossier toe te voegen, hoeven betrokkenen elkaar niet meer te bellen of eā€mailen. Dat spaart tijd en het geeft de mogelijkheid voor audits op dossiermutaties. En niet alleen u profiteert van werken met het platform, ook uw ketenpartners hebben beter inzicht en overzicht en besparen hierdoor tijd.

Actieve overdracht
Als het registergoed gereed gemaakt is voor de actieve overdracht ondersteunen we u bij het afwikkelen van het proces door uw aanbod te publiceren op (uw eigen) website(s). We verzorgen de brochures en verwerken reacties via ons CRM-systeem. 

Voordelen
Belangrijke voordelen van het gebruik van het Notapp platform zijn: 

  • digitaal samenwerken met ketenpartners in één dossier
  • overzicht over alle uitstaande dossiers en acties
  • inzicht in (de wijzigingen op) elk detail
  • rechtstreeks publiceren op websites, on-the-fly generatie van brochures en gestructureerde verwerking van leads
  • voortgangsbewaking en uitgebreide rapportage

Met de inzet van het platform maakt de overdracht van registergoed eenvoudig. Het bespaart tijd en het realiseert directe kostenbesparingen. En door een goede procesbewaking houdt u de regie. 


Voor woningcorporaties

Goed administreren vraagt tijd, net als het coördineren van werkzaamheden van bijvoorbeeld taxateurs, bouwkundig inspecteurs, notarissen en makelaars. Voor het stroomlijnen van dit complexe proces ontwikkelde Notapp, samen met woningbouwcorporaties, makelaars en notarissen, het Notapp platform. Dit is een webapplicatie waarmee administreren en coördineren van de overdracht wordt vereenvoudigd en versneld. En het bespaart nog kosten ook. 

Uw voordeel
In een notendop: u heeft meer grip op uw proces, verkoopt / verhuurt sneller en heeft direct inzicht en overzicht in dossiers. De rapportagemogelijkheden geven u inzicht in een scala aan activiteiten, waaronder de meting van doorlooptijden, actuele verkooplijsten en begrotingen. 

Heeft u een uitdaging om de doorstroming binnen uw huurdersbestand te bevorderen? Wij ondersteunen u graag met een website op maat, functionaliteiten voor woningpublicatie, een geïnteresseerden-database, mailingen, productie van brochures en meer. Lees er meer over in klantverhalen.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor referenties, een gesprek of demonstratie. En bel of mail ons voor een afspraak of demonstratie.


  • Het gehele verkoopproces inzichtelijk van opzegging woning/start verkoop tot ontvangst betaling! - Desiree Feenstra, de Woningstichting
  • Doordat de beslis- en actiepunten in het verkoopproces eenduidig vastgelegd worden, is altijd helder wie wat wanneer gedaan heeft - Géby de Jong, Account Manager Verkoop De Alliantie

Banken en hypothecair financiers

Aan de opdracht voor een gedwongen verkoop gaat heel wat vooraf. Hypothecair financiers, het notariaat en de veilingorganisaties worden met het Notapp platform gefaciliteerd. Zij kunnen volop profiteren van het gemak hiervan. Het grootste gedeelte van alle executoriale woningverkopen in Nederland verloopt via het Notapp platform. Daarnaast ontwikkelen we aanvullende functionaliteit voor procesbegeleiding voorafgaand aan de executieverkoop. Het gaat dan om het voortraject in de semi-gedwongen fase: van initiële taxatie, validatie en onderhandse verkoop via de onherroepelijke verkoopvolmacht.

Het voordeel
Door het gebruik van het Notapp platform wordt het verkooptraject inzichtelijk en overzichtelijk. De aansturing van ketenpartners regelt u vanuit uw afdeling bijzonder beheer effectief en efficiënt. Hierdoor worden doorlooptijden verkort en spaart u tijd en geld in het proces. 

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor referenties, een gesprek of demonstratie. En bel of mail ons voor een afspraak of demonstratie.


Voor beleggers

Het Notapp platform structureert de dispositie van uw vastgoed vanaf het vaststellen van de waarde, tot en met het passeren bij de notaris. Doordat alle betrokkenen werken binnen één digitaal verkoopdossier is alle informatie direct opvraagbaar, inzichtelijk en gestructureerd. Hierdoor kunt u besparen op tijd, geld en administratie. De rapportagemogelijkheden geven u inzicht in een scala aan activiteiten, waaronder de meting van doorlooptijden, actuele verkooplijsten en begrotingen.

Het voordeel
Alle gegevens over het object wat in de verkoop staat, is te vinden in één dossier. Door een verkoopdossier aan te maken, doorloopt u alle stappen van de woningverkoop. Alle betrokkenen, zoals de makelaar, notaris en taxateur worden digitaal aangestuurd en krijgen automatische bericht wanneer zij iets moeten doen. U krijgt als verkopende partij de volle regie. 

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor referenties, een gesprek of demonstratie. En bel of mail ons voor een afspraak of demonstratie.