Diensten

Wij weten wat onze opdrachtgevers belangrijk vinden: vakmanschap, betrokkenheid en service. En dat is precies wat u van ons kunt verwachten. Ons team van flexibele specialisten staat graag voor u klaar.

Complete dienstverlening

Bij Notapp krijgt u de aandacht die u verdient. We zijn goed bereikbaar, reageren snel en zijn oplossingsgericht. Onze taak zit er niet op als de software is geïmplementeerd, maar pas wanneer u er naar tevredenheid mee werkt. Vandaag, maar ook in de toekomst.

Notapp Platform

Het organiseren van een perceelsplitsing, taxatie/validatie, bouwkeuring, verkoopgereed maken, het contact met de makelaar, het proces bij de notaris; verkopen van registergoed kost veel tijd. En de werkzaamheden liggen verdeeld bij diverse betrokkenen. Het Notapp platform is gemaakt om de professionele verkoop van registergoed vanaf de allereerste stap beter te laten verlopen.

In samenwerking met woningcorporaties, banken, notarissen en makelaars is het platform ontwikkeld. Het ondersteunt de processen rondom de verkoop van registergoed, waarbij de werkzaamheden van de ketenpartners worden meegenomen. Hierdoor bent u in staat om als regisseur te werken. Het Notapp platform stroomlijnt uw volledige verkoopproces.

Veilig en betrouwbaar
Alle partijen kunnen beveiligd inloggen en werken aan een actief dossier. Binnen dit dossier krijgen alle betrokkenen op het juiste moment automatisch taken toegewezen en hebben zij documenten en informatie over het registergoed direct bij de hand. Doordat het mogelijk is om notities aan het dossier toe te voegen, hoeven betrokkenen elkaar niet meer te bellen of eā€mailen. Dat spaart tijd en het geeft de mogelijkheid voor audits op dossiermutaties. En niet alleen u profiteert van werken met het platform, ook uw ketenpartners hebben beter inzicht en overzicht en besparen hierdoor tijd.

Voordelen

  • directe kostenbesparingen
  • gestructureerd werken
  • alle verkoopinformatie in één dossier
  • eenvoudig rapporteren
  • regie in handen door goede procesbewaking
  • digitaal samenwerken met ketenpartners

Ons specialisme
Met diepgaande kennis van werkprocessen rondom registergoed zorgen wij voor een optimaal afgestemd product. Onze software biedt ondersteuning aan woningcorporaties, banken, beleggers, veilingorganisaties, en aan professioneel bij het proces betrokken partijen zoals de taxateur, notaris, makelaar en meetdienst. Door deze focus hebben we veel kennis over, en een duidelijke visie op, de vastgoedmarkt.

Voor woningcorporaties

Goed administreren vraagt tijd, net als het coördineren van werkzaamheden van bijvoorbeeld taxateurs, bouwkundig inspecteurs, notarissen en makelaars. Voor het stroomlijnen van dit complexe proces heeft Notapp, samen met woningbouwcorporaties, makelaars en notarissen, Corporatieportaal ontwikkeld als onderdeel van het Notapp platform. Dit is een webapplicatie waarmee administreren en coördineren van het verkoopproces een fluitje van een cent wordt.

Het voordeel
In een notendop: u heeft meer grip op uw proces, verkoopt sneller en heeft direct inzicht en overzicht in dossiers. De rapportagemogelijkheden geven u inzicht in een scala aan activiteiten, waaronder de meting van doorlooptijden, actuele verkooplijsten en begrotingen. En het bespaart nog kosten ook. Bel of mail ons en vraag de brochure aan. We komen natuurlijk graag langs voor een demonstratie.

Gratis verkoopondersteuning: alle corporatiewoningen op één site Corporatieportaal is een beveiligde procesapplicatie, maar op het publieke gedeelte (www.corporatieportaal.nl) vinden woningzoekenden woningen die te koop staan. Notapp biedt aan elke corporatie in Nederland de woningpublicatie kosteloos aan; nu en in de toekomst. Desgewenst maakt Notapp een woningwebsite op maat voor u met functionaliteiten voor woningpublicatie, een geïnteresseerden-database, mailingen, productie van brochures en meer. Lees er meer over in klantverhalen.

  • Met corporatieportaal hebben we meer tijd om de informatievoorziening voor kopers beter te laten verlopen - Géby de Jong, Account Manager Verkoop De Alliantie
  • Doordat de beslis- en actiepunten in het verkoopproces eenduidig vastgelegd worden, is altijd helder wie wat wanneer gedaan heeft - Géby de Jong, Account Manager Verkoop De Alliantie

Banken en hypothecair financiers

Aan de opdracht voor een gedwongen verkoop gaat heel wat vooraf. Hypothecair financiers, het notariaat en de veilingorganisaties worden met het Notapp platform gefaciliteerd. Zij kunnen volop profiteren van het gemak hiervan, want bijna alle executoriale woningverkopen in Nederland verlopen via het Notapp platform. Daarnaast ontwikkelen we aanvullende functionaliteit voor procesbegeleiding voorafgaand aan de executieverkoop. Het gaat dan om het voortraject in de semi-gedwongen fase: van initiële taxatie, validatie en onderhandse verkoop via de onherroepelijke verkoopvolmacht.

Het voordeel
Door het gebruik van het Notapp platform wordt het verkooptraject inzichtelijk en overzichtelijk. De aansturing van ketenpartners regelt u vanuit uw afdeling bijzonder beheer effectief en efficiënt. Hierdoor worden doorlooptijden verkort en spaart u tijd en geld in het proces. Wilt u meer weten, bel of mail ons voor een afspraak.

Voor beleggers

Het Notapp platform structureert de dispositie van uw vastgoed vanaf het vaststellen van de waarde, tot en met het passeren bij de notaris. Doordat alle betrokkenen werken binnen één digitaal verkoopdossier is alle informatie direct opvraagbaar, inzichtelijk en gestructureerd. Hierdoor kunt u besparen op tijd, geld en administratie. De rapportagemogelijkheden geven u inzicht in een scala aan activiteiten, waaronder de meting van doorlooptijden, actuele verkooplijsten en begrotingen.

Het voordeel
Alle gegevens over het object wat in de verkoop staat, is te vinden in één dossier. Door een verkoopdossier aan te maken, doorloopt u alle stappen van de woningverkoop. Alle betrokkenen, zoals de makelaar, notaris en taxateur worden digitaal aangestuurd en krijgen automatische bericht wanneer zij iets moeten doen. U krijgt als verkopende partij de volle regie. Wilt u meer weten, bel of mail ons voor een afspraak of demonstratie.