Nieuws

november 2020

Doorstroming in de praktijk

Woningcorporatie de Alliantie en hun eigen verkoopteam maken voor de verkoopprocessen van registergoed al een aantal jaren gebruik van de systemen van Notapp. Vorig jaar hebben zij deze functionaliteit uitgebreid met de CRM-module. De Alliantie ervaart nu de voordelen van een directe koppeling vanuit Notappp met de aanbod website Ben op Zoek.

Géby de Jong van de Alliantie. “We werken met Notapp voor de verhuur, verkoop en terugkoop van corporatiewoningen. Dankzij de toevoeging van de CRM-module worden onze woningen voor de overdracht direct op onze website Ben op Zoek geplaatst. De bijbehorende gegevens over de woning worden vanzelf vanuit Notapp in Ben op Zoek verwerkt. De CRM-module bevat ook een Content Management Systeem (CMS) waarmee we de website zelf kunnen onderhouden.

Specifieke doelgroepen bereiken
Op deze manier kunnen we gemakkelijker en beter onze doelgroepen bereiken. Woningzoekenden kunnen snel en eenvoudig zoeken naar een bepaald type woning, in de door hen gewenste prijsklasse, de plaats van hun voorkeur, et cetera. Wanneer woningzoekenden een zoekprofiel aanmaken ontvangen ze meteen een e-mail als er een woning beschikbaar komt die voldoet aan hun wensen. Ook kunnen we specifieke doelgroepen gaan informeren over actuele ontwikkelingen: wanneer bijvoorbeeld een woning in prijs is verlaagd of wanneer er bepaalde (nieuwbouw)projecten zijn. Zo worden geïnteresseerden ‘ontzorgd’: ze hoeven het woningaanbod niet meer elke dag nauwlettend te volgen want dat doet de CRM-module van Notapp voor hen!

Ook op Funda
Een ander handig voordeel van de CRM-module van Notapp is de koppeling om koop- en huurwoningen ook op Funda te plaatsen via een (naar keuze) in te schakelen makelaar. Zo worden woningen geplaatst op de drukstbezochte Nederlandse huizenaanbodsite. We hebben van deze mogelijkheid gebruikgemaakt, zodat ons woningenaanbod naast Ben op Zoek ook op Funda is te zien. Zo hebben we een nóg groter bereik,” aldus Géby de Jong.

De Alliantie
De Alliantie is een woningcorporatie met goede en betaalbare huizen in prettige buurten, voor mensen met een bescheiden inkomen. Ze verhuurt en onderhoudt 53.000 woningen, voert dagelijkse reparaties uit en renoveert en verbetert huizen in de regio’s Amsterdam, Almere, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek. De Alliantie is een stichting en een toegelaten instelling in de zin van de Woningwet.


Ben op zoek woningwebsite:
https://www.benopzoek.nl

Woningcorporatie De Alliantie:
https://www.de-alliantie.nl

Meer informatie over alle diensten van Notapp voor woningcorporaties?
https://www.notapp.nl/diensten

Terug