Nieuws

september 2018

Met CRM-module van Notapp actief woningen verkopen

Woningcorporatie KleurrijkWonen en hun eigen verkoopteam STAVAST+ maken voor de verkoopprocessen van registergoed al een aantal jaren gebruik van Corporatieportaal van Notapp. Vorig jaar hebben zij deze functionaliteit uitgebreid met de CRM-module van Notapp. KleurrijkWonen en STAVAST+ ervaren nu de voordelen van een directe koppeling vanuit Corporatieportaal met de STAVAST+ website.

Ilona Hazenberg is verkoopmedewerker van STAVAST+. “We werken met Corporatieportaal van Notapp voor de verkoop en terugkoop van corporatiewoningen. Dankzij de toevoeging van de CRM-module worden onze woningen voor de verkoop direct op de woningwebsite van STAVAST+ (stavastplus.nl) geplaatst. De bijbehorende gegevens over een koopwoning worden vanzelf vanuit de workflow van Corporatieportaal correct in Stavast+ verwerkt. De CRM-module bevat ook een Content Management Systeem (CMS) waarmee we onze actieve verkoopwebsite zelf kunnen onderhouden.

Specifieke doelgroepen bereiken
Op deze manier kunnen we gemakkelijker en beter onze doelgroepen bereiken. Woningzoekenden kunnen snel en eenvoudig zoeken naar een bepaald type woning, in de door hen gewenste prijsklasse, de plaats van hun voorkeur, et cetera. Wanneer woningzoekenden een zoekprofiel aanmaken ontvangen ze meteen een e-mail als er een woning beschikbaar komt die voldoet aan hun wensen. Ook kunnen we specifieke doelgroepen gaan informeren over actuele ontwikkelingen: wanneer bijvoorbeeld een woning in prijs is verlaagd of wanneer er bepaalde (nieuwbouw)projecten zijn. Zo worden geïnteresseerden ‘ontzorgd’: ze hoeven het woningaanbod niet meer elke dag nauwlettend te volgen want dat doet de CRM-module van Notapp voor hen!

Ook op Funda
Een ander handig voordeel van de CRM-module van Notapp is de koppeling om koop- en huurwoningen ook op Funda te plaatsen via een (naar keuze) in te schakelen makelaar. Zo worden woningen geplaatst op de drukstbezochte Nederlandse huizenaanbodsite. We hebben, tegen een aanvullende vergoeding, van deze optie gebruikgemaakt, zodat ons woningenaanbod ook op Funda is te zien. Zo hebben we een nóg groter bereik,” aldus Ilona Hazenberg van STAVAST+.

KleurrijkWonen
Woningcorporatie KleurrijkWonen in Tiel wil een vernieuwende corporatie zijn met een sterke lokale en regionale binding. Het werkgebied van de corporatie omvat zeven gemeenten: Buren, Culemborg, Geldermalsen, Giessenlanden, Leerdam, Lingewaal en Tiel. Kleurrijk wonen heeft circa 14.000 woningen in haar bezit. Ieder jaar wordt de verkoopdoelstelling bepaald.

STAVAST+ woningwebsite:
https://www.stavastplus.nl

KleurrijkWonen:
http://www.kleurrijkwonen.nl

Meer informatie over alle diensten van Notapp voor woningcorporaties?
https://www.notapp.nl/diensten

Terug