Nieuws

Uitbreiding Notapp dossierbeheer met koppeling Huurpaspoort en oplevering mitrosmiddenhuur.nl

Op 10 oktober 2019 is door Notapp in samenwerking met Huurpaspoort en Brightlot de website mitrosmiddenhuur.nl opgeleverd voor Stichting Mitros. Mitros kiest hiermee ook voor toewijzing van haar woningen in de middenhuur en vrijesector voor Huurpaspoort. Notapp dossierbeheer is als eerste aangesloten op de Huurpaspoort API.
Een super mooie samenwerking!

Deze koppeling met Huurpaspoort is een uitbreiding op de bestaande VSH/MSH workflow van Notapp dossierbeheer. Door gebruik te maken van de API van Huurpaspoort blijven de gegevens van de consument binnen zijn of haar Huurpaspoort. Op het moment dat de woning door de corporatie toegewezen wordt aan een consument komen de noodzakelijke persoonsgegevens beschikbaar in Notapp dossierbeheer zodat de huurovereenkomst opgesteld kan worden.

Hiermee onderkent zowel de corporatie als de Notapp hetbelang van het goed omgaan met klantgegevens. De situatie is hiermee niet alleen een oplossing die bijdraagt aan de borging van de privacy. Het is voorzowel de consument als de corporatie eenvoudiger. Een mooie win-winsituatie.

van links naar rechts:
Henk Crouwel (Notapp), Jolande van der Meer (Mitros), Rugter van Hulzen (Huurpaspoort), Joost Schut (Brightlot)

Terug