Allemaal in hetzelfde onlinedossier werken met Corporatieportaal van Notapp


Klant

Woningcorporatie KleurrijkWonen in Tiel wil een vernieuwende corporatie zijn met een sterke lokale en regionale binding. Het werkgebied van de corporatie omvat zeven gemeenten: Buren, Culemborg, Geldermalsen, Giessenl anden, Leerdam, Lingewaal en Tiel. Kleurrijk wonen heeft circa 14.000 woningen in haar bezit. Ieder jaar wordt de verkoopdoelstelling bepaald. Dit jaar wil de corporatie ongeveer 100 bestaande, voormalige huurwoningen verkopen via haar eigen verkoopteam STAVAST+.

Vraag

Voor de verkoop van woningen communiceerde STAVAST+ voorheen veel per telefoon en e-mail met externe partijen, zoals taxateurs, makelaars en notarissen. Dat was omslachtig en tijdrovend, zeker vanwege het ruime werkgebied dat zich uitstrekt van Tiel tot en met Schelluinen en Giessenburg. De administratie is een belangrijk onderdeel van het werk van de corporatie, temeer door de verantwoordingsplicht naar het ministerie. Al die administratieve processen namen veel tijd in beslag.

Oplossing

KleurrijkWonen, haar eigen verkoopteam STAVAST+ en alle betrokken ketenpartners werken nu allemaal in hetzelfde onlinedossier. Ze ervaren het gemak en de tijdsbesparing van de digitale werkstroom Corporatieportaal. Dankzij de CRM-module van Notapp is er een directe koppeling vanuit Corporatie portaal met de STAVAST+ website. Woningzoekenden kunnen snel en eenvoudig zoeken naar de woning van hun voorkeur. De corporatie kan specifi eke doelgroepen makkelijk informeren over actuele ontwikkelingen aangaande individuele koopwoningen en interessante (nieuwbouw)projecten.

Lees hier het gehele klantverhaal van Kleurrijk Wonen.